Showbiz

Connect-R i-a făcut o propunere lui Theo Rose

Ce propunere i-a făcut Connect-R lui Theo Rose, una dintre cele mai talentate artiste din România. Pentru că se bucură de aprecierea unui număr impresionant de fani, dar și de colegi de breaslă, și pe bună dreptate, Connect-R a venit cu o idee, pe care Theo Rose a acceptat-o imediat.
Ce propunere i-a făcut Connect-R lui Theo Rose. Recent, artistul i-a recunoscut talentul inegalabil colegei sale de breaslă, moment în care și-a exprimat dorința chiar de a colabora cu ea și de a lansa o piesă împreună.
Connect-R a postat în mediul online un scurt filmuleț cu Theo Rose în care interpretează impecabil o piesă, în dreptul căreia a scris că își dorește foarte mult să colaboreze cu artista în plan muzical. Imediat cum a văzut postarea, artista a repostat story-ul cântărețului, menționând că nici nu îndrăznea să se gândească că va avea ocazia să colaboreze cu un artist atât de mare și de iubit de la noi din țară.

Nu mai pot, vreau piesă cu Theo Rose”, a spus Theo Rose în mediul online. „Pfffff! Nici n-am îndrăznit să zic! Haidaa”, a fost reacția lui Theo Rose.

sursa