Actualitate

Controale la stâne! Poliștii caută … și verifică dacă …

Verificări de amploare la stâne! Ciobanii de pe raza unui județ au fost vizitați de oamenii legii pentru a stabili ce fel de rase de câini dețin pentru paza stânelor, știut fiind faptul că unele rase sunt interzise.

Polițiștii au acționat în județ și în vederea verificării modului de păstrare și asigurare a armelor letale și muniției aferente.

Astfel, la sfârșitul săptămânii trecute a avut loc o acțiune a Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Biroul pentru Protecția Animalelor
În cursul zilei de sâmbătă, 30 iulie, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, au acționat pe raza județului Botoșani, în vederea verificării modului de păstrare și asigurare a armelor letale și a muniției aferente.

Totodată, au fost efectuate verificări asupra raselor de câini folosite la paza stânelor, fiind interzise rasele precum ogari și metiși de ogar,  în vederea luării măsurilor legale.

sursa