Showbiz

Cornel Păsat: „Și-a cerut iertare în genunchi”

Cornel Păsat și CRBL au îngropat securea războiului. Iată ce a declarat dansatorul despre scandalul ce a avut loc în urmă cu 14 ani între el și artist!

În anul 2009, Cornel Păsat și CRBL au participat împreună la un show de supraviețuire, iar pe parcurs se pare că spiritele dintre cei doi s-au cam încins.

La un moment dat, lucrurile au degenerate atât de tare încât artistul l-ar fi înjurat pe dansator folosind un limbaj extrem de vulgar.
Acum, la a aproape 14 ani distanță, cei doi au dat uitării trecutului și au ajuns să îngroape securea războiului.

Se pare că cel care a făcut primul pas spre împăcare a fost chiar artistul care și-a cerut iertare în fața lui Cornel Păsat într-un mod total neașteptat.Dansatorul susține că CRBL a fost cel care a venit în genunchi la el să-și ceară scuze pentru comportamentul pe care l-a avut în urmă cu foarte mulți ani.

Ne-am împăcat după ce și-a cerut iertare în genunchi. Nu suntem, însă, prieteni. Ne-am mai intersectat pe la evenimente, doar ne salutăm.Am înțeles că producătorii voiau conflicte pentru rating. Dar el a întrecut orice vulgaritate. M-a înjurat tot timpul, într-un limbaj chiar pornografic. Chiar am avut un șoc atunci. Nu mă așteptam să fie așa de conflictual și fără motiv. Consideram că devenisem prieteni. Dacă-l loveam, aveam clauză în contract. Mă dădeau afară din emisiune și trebuia să plătesc 100.000 de euro ”, a mărturisit vedeta

wowbiz.ro