Social

Credinciosi furiosi, din cauza ca Politia i-a scos din Biserica: „Dumnezeu nu imbolnaveste”

Credinciosi furiosi, din cauza ca Politia i-a scos din Biserica: "Dumnezeu nu imbolnaveste"
Credinciosi furiosi, din cauza ca Politia i-a scos din Biserica: „Dumnezeu nu imbolnaveste”

Astazi peste 100 de oameni au fost scosi fortati din Biserica de catre Politie, din Biserica Sfanra Ecaterina din Constanta, unde era IPS Teodosie tinea Sfanta slujba, relateaza spynews.ro.

Din cauza autoritatiilor, oameni au avut reactii incredibile, fiind extrem de nervosi.

Se pare ca oameni au uitat de coronavirus astazi, iar toti credinciosi au mers la slujba si impartasania lui IPS Teodosie.

Astfel, la scurt timp de la începerea slujbei, oamenii legii au fost prezenți la fața locului și au scos rând pe rând toți oamenii din biserică, apoi, pe unii dintre ei, mai exact, 39 la număr, i-au și amendat pentru nepurtarea măștii de protecție.

„Astăzi, în jurul orei 9.30, polițiștii Secției 2 au fost sesizați cu privire la faptul că, în interiorul unui lăcaș de cult din municipiul Constanța, ar fi oficiată o slujbă la care participă mai multe persoane care nu respectă măsurile de protecție sanitară.

La fața locului au ajuns polițiștii și jandarmii constănțeni, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă. Forțele de ordine au identificat 39 de persoane care nu purtau masca de protecție și nu respectau măsurile de distanțare socială.

Acestea au fost sancționate contravențional, valoarea totală a amenzilor fiind de 4.500 de lei”, se arată în comunicatul emis de autoritățile constănțene.

”Ne mor părinţii, ne mor copii, cine ne face nouă parastase?”, „Dumnezeu nu îmbolnăveşte!

Lăsaţi-ne în pace!”, ”Nu este normal să oprească oamenii de la sfânta împărtăşanie”, ”În acea linguriţă este trupul şi sângele domnului nostru Iisus Hristos care ne vindecă de orice boală şi niciodată Hristos nu a îmbolnăvit şi nu va îmbolnăvi pe nimeni!

Asta să fie foarte clar!”, sunt câteva dintre reacțiile celor prezenți astăzi la Bserica Sfânta Ecaterina din Constanța.