Actualitate

Crima de la Hotelul Belmont: Alex Velea, Martor Principal

Incidentul de la Hotelul Belmont din Padina, județul Dâmbovița, a fost unul care a șocat întreaga comunitate. Un bărbat și-a pierdut viața într-un conflict apărut la o petrecere desfășurată în incinta hotelului scrie romaniatv.net

În timpul evenimentului, mai mulți artiști și vedete se aflau printre invitați, inclusiv Alex Velea, Antonia și Alina Eremia. Totuși, atmosfera de distracție s-a transformat rapid în tragedie când un conflict spontan a degenerat, culminând cu un atac violent și pierderea vieții unei persoane.

Conflictul a început în momentul în care unul dintre invitați a adresat semne obscene soției unui afacerist local, după ce aceasta s-a urcat pe masă pentru a dansa. Afaceristul, Anghel Sorin, s-a implicat apoi într-o confruntare verbală cu grupul de invitați, care s-a agravat rapid.

Principalul suspect în cazul crimei este identificat ca fiind Marin Laurențiu, cunoscut și sub numele de Solomon. Acesta a fost văzut petrecând în prealabil cu Alex Velea înainte de tragicul incident. În timpul confruntării, Laurențiu l-a înjunghiat pe Anghel Sorin de mai multe ori în spate, cauzându-i răni mortale.

În timp ce suspecții au încercat să fugă de la locul crimei, aceștia au fost opriți de polițiști. În mașină se afla și mama lor, cunoscuta vrăjitoare Sidonia, care a fost reținută împreună cu ei. Cei patru suspecți, membri ai clanului Fabian, au fost conduși la audieri, iar autoritățile încearcă acum să stabilească gradul de implicare al fiecăruia în tragicul eveniment.

Potrivit declarațiilor făcute de suspecți, aceștia au aruncat cuțitele utilizate în atac în timpul fugarului lor de la locul crimei. În timpul investigației, polițiștii au găsit și alte arme în mașina în care se aflau suspecții.

Poliția continuă să ancheteze cazul, iar comunitatea este șocată de violența brutală care a avut loc la această petrecere. Medicii legiști au confirmat că rănile suferite de Anghel Sorin au fost fatale, iar autoritățile fac tot posibilul pentru a aduce justiție în acest caz tragic.