Actualitate

Crudul adevăr despre boala lui Florin Salam! Medicii nu îl pot ajuta cu nimic

Boala misterioasă a lui Florin Salam, din cauza căreia celebrul manelist a anunțat că renunță la muzică, ascunde, de fapt, un adevăr șocant.
Lumea manelelor a fost puternic bulversată după ce, la sfârșitul lunii iulie, Florin Salam a suferit un atac de cord produs, în varianta oficială a artistului, pe fondul oboselii profunde generate de numărul mare de concerte.

Cu această ocazie, Salam a spus că nu dorește să mai apară pe scenă, anulându-și în același timp și toate cântările pe care urma să le susțină la diverse evenimente, chiar dacă fusese deja plătit în avans.
Surse din anturajul artistului au dezvăluit, însă, pentru spynews.ro, că, pe lângă boală, Salam a mai avut un motiv extrem de serios pentru care a decis să speculeze momentul și să se retragă brusc.
Sursa citată a precizat că, din cauza faptului că de-a lungul timpului a acceptat că cânte la toți liderii interlopi care l-au solicitat, Florin Salam ajunsese în situația în care, de teamă, nu mai putea să le refuze acestora nimic.

În acest sens, atunci când încerca să le explice că programul nu-I permite să le stea la dispoziție 24 de ore din 24, artistul era amenințat.

Citeste tot pe spynews.ro