Showbiz

Cu ce a fost înțepată Margherita de bărbatul de pe trotinetă

Margherita, fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani, a fost una dintre cele două victime ale bărbatului de pe trotinetă din centrul Bucureștiului. Ea a fost înțepată în piept și a ajuns la spital, unde a avut nevoie de intervenția doctorilor
Într-o postare pe Instagram, Viorica de la Clejani a dat mai multe detalii despre atacul asupra fiicei sale. Ea a arătat și obiectul care a fost scos din sânul fiicei sale. „Acest obiect i-a fost scos din sân fiicei mele! Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Universitar că mi-au salvat copilul!”, a scris Viorica de la Clejani pe Instagram.
https://www.instagram.com/p/ChaX7gQI60q/?utm_source=ig_embed&ig_rid=3bac15a9-498e-4859-b31c-665e61e5bb7f
Viorica de la Clejani a reclamat că a primit mesaje cu ură după ce a ieșit la iveală că Margherita este una dintre cele două victime ale bărbatului. „Dacă erau copiii voștri în locul Margăi?! Cum puteți să vorbiți în halul ăsta?!“, a mai scris Viorica de la Clejani.

Bărbatul, găsit după o zi și reținut
Atacatorul Margheritei a fost reținut, joi, 18 august, la o zi după cele două agresiuni.

„În urma activităților de investigare, desfășurate de polițiștii din Capitală, bărbatul a fost identificat și ulterior depistat în trafic, în comuna Vidra, județul Ilfov”, a transmis Poliția Capitalei, joi seară.

El a atacat, miercuri, două femei, care se plimbau pe stradă. Cele două incidente au avut loc la aproximativ 10 minute distanță. Prima victimă este o adolescentă de 17 ani, care nu a avut nevoie de intervenția medicilor.