Social

Cupluri din zodiac cu cea mai mare CHIMIE sexuala! Sar scantei cand sunt in pat!

Unul dintre cele mai importante aspecte in orice relatie este sexul, iar pentru a avea parte de moment de neuitat, compatibilitatea sexuala reprezinta cheia.

Taur-Pesti

Pentru ca nativul Taur doreste sa fie sedus, nativului din zodiac Pesti ii va fi foarte usor sa-l cucereasca, dar mai ales sa-i satisfaca nevoile si dorintele partenerului sau, fiind capabil sa se schimbe in functie de cel de langa el.

Este deschis in timpul sexului si gata sa incerce noi lucruri, ceea ce il incita pe nativul Taur care poseda un libido greu de stapanit.
Scorpion-Gemeni

Chiar daca e o fire mai ciudata, in timpul sexului vrea sa experimenteze de toate. Pe langa asta, nativul Scorpion isi doreste sa simta ca nu face doar sex, ci si dragoste, mai ales cand este vorba de o conexiune puternica.

Şi cine altcineva poate fi deschis noilor experiente daca nu nativul Gemeni? Odata excitat, mental apoi fizic, nativul Gemeni este usor de ademenit in dormitor, mai ales ca nativul Scorpion va fi concentrat in intregime asupra Geamanului.
Balanţă- Berbec.

Nativul Berbec este pasional şi nerăbdător, ceea ce-l va face să-şi dorească să treacă direct la fapte. Dacă sofisticata Balanţă are nevoie de ceva timp să se detaşeze în timpul sexului, Berbecul va avea grijă să o facă să iasă din zona sa de confort.

Kankan.md