Scitech

Cyberpunk 2077 remediază modificările

Remedierea rapidă Cyberpunk 2077 1.12 pentru utilizatorii de PC remediază o vulnerabilitate critică legată de salvarea fișierelor personalizate și instalarea modurilor. Compania a avertizat recent jucătorii împotriva instalării de moduri din cauza acestei probleme, despre care spune că a fost rezolvată acum. Programatorul CD Projekt Red a lansat instrumente de asistență modding pentru Cyberpunk 2077 chiar luna trecută. Jurnalul de schimbări spune că remedierea rapidă abordează această vulnerabilitate care ar fi putut fi utilizată ca parte a executării codului la distanță. Actualizarea 1.12 Cyberpunk 2077 este disponibilă pentru descărcarea tuturor utilizatorilor de PC.

CD Projekt a anunțat disponibilitatea remedierii rapide 1.12 pentru Cyberpunk 2077 pe PC-uri prin intermediul mânerului oficial Twitter al jocului, precum și al blogului său oficial. Împreună cu vulnerabilitatea modurilor și fișierelor de salvare personalizate, actualizarea remediază și o problemă de depășire a bufferului. Jurnalul de modificări menționează, de asemenea, eliminarea / înlocuirea DLL-urilor non-ASLR.

Cu câteva zile în urmă, Cyberpunk 2077 a avertizat utilizatorii cu privire la vulnerabilitatea fișierelor DLL externe care ar putea fi folosite de hackeri pentru a executa cod pe sistemul unui utilizator. La acea vreme, compania a spus că va lansa o soluție, dar utilizatorii au fost sfătuiți să se abțină de la utilizarea fișierelor din surse necunoscute până atunci. Problema a apărut la doar câteva zile după ce a fost introdus suportul oficial de modding pentru Cyberpunk 2077 pentru a permite jucătorilor să își personalizeze și să-și personalizeze experiența de joc.
sursa