Scitech

Devs-urile Cyberpunk 2077 promit o compatibilitate retrocedantă, upgrade-uri gratuite ale consolei următoare

Adepții Cyberpunk 2077 au primit ieri câteva vești dezamăgitoare, când CD Projekt Red a dezvăluit că viitoarea RPG va fi amânată cu încă două luni.

Pentru a echilibra lucrurile, compania a anunțat o serie de știri pozitive cu privire la versiunile de consolă ale jocului: indiferent dacă joci pe PS4 sau Xbox One, vei putea să îți joci copia pe console de ultimă generație, fără achiziții suplimentare necesare .
Știam deja că exemplarele Xbox One ale Cyberpunk 2077 vor fi rulate gratuit pe Xbox Series X, datorită funcției „Smart Delivery” Microsoft, dar acum știm că clienții PlayStation vor primi același tratament. Așadar, dacă sunteți fan Sony, puteți respira un suspin de ușurare: nu va trebui să achiziționați jocul de două ori pentru a-l putea rula pe hardware-ul de ultimă generație.

Știrile pozitive despre generația următoare nu se opresc aici. Pe lângă compatibilitatea de întoarcere de bază, CD Projekt Red spune că toate Cyberpunk 2077 de genul actual vor primi o actualizare gratuită de ultimă generație pentru joc mai târziu.

Această actualizare va avea „avantajul maxim” de capabilitățile hardware-urilor de ultimă generație, ceea ce va însemna, probabil, cel puțin o îmbunătățire a vizualizării și a iluminării (deși ar putea duce la reducerea timpului de încărcare).