Showbiz

Dan Puric: „Este admirabil, e incontrolabil, dar are un suflet de aur”

Actorul Dan Puric a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Gigi Becali și de ce a decis să îl viziteze pe acesta atunci când se afla la închisoare.
În urmă cu doi ani, în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” de la GSP, Dan Puric a vorbit despre cum l-a cunoscut pe patronul FCSB și lucrurile pe care acesta le-a făcut pentru el.

Gigi este admirabil! Așa cum este el. M-am certat cu el pentru că este expansiv și incontrolabil. Are un suflet de aur omul ăsta. Ultima dată am făcut o conferință ca să ajut o fată care era oarbă. Am strâns 6.000 de euro, biserica vreo 4.000. Și i-am dat un telefon. „Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem”. Și mi-a dat 11.000 de euro, deși avea averea sechestrată și îl urmăresc haimanelele astea. El a făcut mănăstiri. Numai eu știu câte pensionare a ajutat!”, a declarat Dan Puric.

Actorul spune că îl admiră foarte multe pe Becali pentru gesturile pe care le-a făcut de-a lungul anilor.

A murit o somitate a științei românești. Găinarii ăștia de la televizor n-au zis nimic pentru că sunt ignoranți. În America sau Franța, se făceau funeralii naționale. A murit Radu Iftimovici, cel mai mare istoric al medicinei. L-am sunat pe Gigi: „Am nevoie de 3.000 de euro pentru o carte”. „Eu nu citesc!”. „O citesc eu, Gigi!”. Mi-a dat banii și o să iasă cartea. A făcut gesturi extraordinare. Eu pe omul ăsta îl admir pentru că a ajutat oameni sărmani. Este mai liber, mai slobod la gură și face gafe. Dar pe om trebuie să-l iubești pentru gesturile lui!”, mai spune Puric.

sursa