Showbiz

Daniel Pavel, declarații despre Survivor România 2022

Daniel Pavel a plecat alături de Faimoși și Războinici în Republica Dominicană, acolo unde participă la filmările pentru Survivor România 2022, emisiune a cărei gazda și este. Prezentatorul de la Pro TV va petrece aproximativ 6 luni în Dominicană, așa că Daniel Pavel a dezvăluit câteva detalii importante din experiența sa.

Concurenții stau în emisiunea atâta timp cât rezistă fizic sau până când sunt eliminați după voturile colegilor de echipă. Totuși, prezentatorul Daniel Pavel este nevoit să stea în Dominicană până la final, el fiind cel mare va anunța câștigătorul din marea finală.

Ce spune Daniel Pavel despre noul sezon Survivor România 2022
Daniela Pavel se va număra printre ultimele vedete care vor reveni din Republica Dominicană, având în vedere că el este prezentatorul emisiunii, dar și cel care va anunța câștigătorul marelui premiu, în valoare de 100.000 de euro.
Având în vedere timpul îndelungat petrecut departe de casă, Daniel Pavel spune că își face timp și pentru familie, chiar dacă este departe de casă. A învățat această lecție anul trecut și știe cât de important este să dai telefoane și mai ales să discuți cu cei dragi.

„Am învățat anul trecut cât de mult contează să îți faci timp. De foarte multe ori în viețile noastre uităm să dăm acele telefoanele, părinților, oamenilor din grupul nostru social, iar o experiență de genul Survivor, privarea de viețile sociale este una dintre cele mai dificile provocări.
Eu am învățat să-mi fac acest obicei. Există o celulă de timp în care deși nu vorbim despre show, găsesc o mică povestioară pentru cei de acasă, în funcție de persoana cu care vorbesc: sora mea, băiatul meu (care tocmai a împlinit 17 ani pe 17 ianuarie). Îmi găsesc timp și spațiu mental”, a povestit Daniel Pavel

sursa