Social

Dăruiește Lumina Sărbătorilor: Gesturi Mici, Daruri Mari de Încălzire și Speranță

Sărbătorile de iarnă aduc cu ele nu doar magie și bucurie, ci și oportunitatea de a cultiva bunătatea și compasiunea în inimile noastre. În tumultul agitat al acestei perioade festive, este esențial să ne oprim pentru a privi în jur și a împărtăși din generozitatea noastră cu cei în nevoie.

Cu gesturi mici, putem face o diferență semnificativă în viețile celor care au mai puțin noroc în această perioadă a anului. Fie că este vorba de oferirea timpului nostru, a unei mese îmbelșugate sau a căldurii umane, fiecare act de dăruire contează și aduce lumină în sufletele celor care simt mai puternic absența bucuriei.

Să fim spiriduși ai Moșului și să oferim ajutor în mod concret. Cum? Există două modalități simple și eficiente:

1. Realizăm pachete pentru cutia cu daruri a Crăciunului:

  • Dulciuri de orice fel: pufuleți, cornuri, covrigei, ciocolate, acadele, prăjituri, eugenii, napolitane, sucuri mici, etc.
  • Articole de încălzire: șosete, mănuși, fesuri, etc.

2. Participăm la pachetul cu alimente pentru masa de Crăciun:

  • Ulei, Zahăr, Făină, Mălai, Orez, Bulion, Pateu, Salam, Măsline vidate, Brânză vidată, Un cozonac, Suc.

Aceste acțiuni simple, dar pline de iubire, vor aduce bucurie și speranță în casele celor care se confruntă cu greutăți în această perioadă. Este un mod minunat de a contribui la crearea unor amintiri frumoase și de a face Sărbătorile cu adevărat magice.

Cu deosebită considerație, Mihai Căldăraru, Director Executiv, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, Telefon: 0739.377.777.