Showbiz

De ce a ajuns Mark Zuckerberg pe patul de spital

Mark Zuckerberg a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, după ce s-a accidentat grav. Șeful Facebook a transmis că abia așteaptă să se refacă, el pregătindu-se pentru o luptă în cușcă.
Șeful Facebook a transmis prin intermediul platformei pe care o deține că a suferit accidentarea în timpul unui antrenament de arte marțiale. miliardarul și-a fracturat ligamentul încrucișat anterior, adică un ligament situat în centrul genunchiului ce limitează osul tibiei să se deplaseze înainte pe osul coapsei. Zuckerberg este antrenat în arte marțiale mixte, el postând despre faptul că a încheiat primul său turneu de jiu jitsu la începutul acestui an.

Mi-am rupt ligamentul încrucișat anterior și tocmai am ieșit din operație, făcută pentru a-l înlocui. Mulțumesc medicilor și echipei care au avut grijă de mine. Mă antrenam pentru o luptă competitivă de MMA la începutul anului viitor, dar acum asta a întârziat puțin. Încă aștept cu nerăbdare după ce îmi revin. Mulțumesc tuturor pentru dragoste și sprijinul pe care îl arătați”, a transmis Mark Zuckerberg.

sursa