Actualitate

De ce a fost omorât Ceausescu? Fix în seara de Crăciun când românul şi orice om normal la cap nu omoară nici porcul?

Marea descoperire de ce a fost omorat Ceausescu chiar in seara de Craciun, cand nici un roman nu isi taie porcul atunci

Daca in acest moment Ceausescu nu era asasinat, ar fi urmat un avant maxim la nivelul tarii, in ce priveste Franta, Spania si Germania.

Postarea asta e special pentru cei care nu văd că 99% din tot ce vezi cu ochii s-a CONSTRUIT pe vremea răposatului.

Aceasta postare este pentru cei care nu vad  din 1989 ca totul s-a distrus, s-a demolat si s-a falimentat economia tarii, fiind fabrici, uzine, combinate, facute praf de cei care au condus tara dupa Ceausescu.

Deoarece Romania a fost cea mai bogata tara din lume, si fara datori.

După 1989 din producători ne-am transformat în simpli CONSUMATORI, acu producem un rahat, doar birturi, ABC-uri (mici magazine) şi…cam atât!

„Sau pot chiar să te împuşc ca pe Ceauşescu…fix după ce ţi-ai achitat ultimele “datorii”…

Trimit pe unu ca ilici, să te împuşte, să îi prostească pe copiii tăi, că tu eşti un om rău, că TU eşti criminalul, nu eu, şi că ai strâns cureaua “din răutate”, că ai vrut să-ţi flămânzeşti copiii, când de fapt tu ai făcut acele sacrificii (raţii, etc) pentru ca să poţi să achiţi cât mai repede acele datorii, ca să ai acel tractoraş…acu pricepi mă?
Ba mai mult, după ce îţi fac praf tractoraşu, te şi ANGAJEZ (cu salar minim pe economie) să dai la sapă sau să conduci tractorul MEU!

Acu pricepi cum stau lucrurile?

Produci, eşti stăpân pe tine!

Eşti doar un simplu consumator?

Atunci eşti sclavul celor care PRODUC!

Deci dragii mei, dacă vreti să aflaţi care sunt tradatorii, infiltratii e f.simplu: ori sunt pro Hamericani, ori pro ruşi, ori ANTI Ceauşescu!
Dacă Ceauşescu nu era omorât, ar fi urmat un firesc AVÂNT! La ora actuală eram undeva la nivelul Franţei, Spaniei, etc dar prostul nu vede asta, citeşte porcăriile debitate de infiltraţi, de trădători, străini de neam şi ţară, de “formatori de opinie” care spun că vezi doamne ce rău a fost pe vremea lui Ceauşescu!

Dar el punea ţiganii la muncă, e uite că acu ne conduc jidanii şi ţiganii…deci nu pot să cred că majoritatea nu e în stare să vadă lucrul ăsta, şi e MANIPULATĂ de postaci pro Hamericani de ex!

Ceauşescu a spus clar, românii sunt stăpâni pe ţara lor, pe bogăţiile şi pe resursele lor! Daţi un clik pe link ăsta să vedeţi cum la minutul 06.40 în filmuleţ, un chior, unul din trădători ne vinde ţara, şi încearcă să ne bage în cap că CEDAREA DE SUVERANITATE!!! e de fapt un lucru FIRESC! Mă minunez şi mă crucesc!