Auto

De la 1 noiembrie permisul de conducere trimis la domiciliu

Ministerul Afacerilor Interne anunță că, începând cu 1 noiembrie, Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor va trimite permisele de conducere emise de Serviciile din Municipiul București și județul Ilfov la domiciliul cetățenilor, prin Poștă.

Opțiunea este disponibilă deja la nivelul celorlalte județe ale țării. Solicitanții vor primi înscrisuri doveditoare înlocuitoare cu drept de circulație, permisele de conducere urmând a fi trimise la adresa menționată în termen de două zile lucrătoare. Persoanele care nu doresc să primească documentul prin curier au opțiunea de a-l ridica personal. Măsura se va aplica și în cazul candidaților declarați ”ADMIS” la proba practică a examenului pentru obținerea permisului de conducere, fără a mai fi necesar ca aceștia să se deplaseze la sediul Serviciilor Publice Comunitare Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor„, transmite MAI.
În cazul în care livrarea nu poate fi realizară prin serviciul de curierat, permisul de conducere va putea fi ridicat ulterior de la sediul celor două servicii publice comunitare, din șoseaua Pipera, nr. 49, sect. 2, Mun. București, mai spune MAI.