Auto

De la mașini electrice…la tequila! Gigantul Tesla a dat lovitura și pe piața băuturilor

Elon Musk câștigă din nou! După ce Tesla a devenit cea mai valoroasă companie auto din lume (în luna iulie), acum miliardarul intră și pe piața băuturilor, cu propria marcă de tequila. Produsul, vândut la 250 de dolari sticla, s-a epuizat rapid.

Tesla a lansat propria marcă de tequila

Tesla a lansat online, în această săptămână, propria sa marcă de tequila, la preţul de 250 de dolari sticla. Produsul s-a epuizat rapid, transmite Reuters.

Sticla a fost prezentată sub formă de fulger și a fost listată rapid ca ”epuizat”.
Musk anunţase ideea sa pentru „Teslaquila” pe 1 aprilie 2018, pe Twitter, ceea ce i-a făcut pe mulţi dintre urmăritorii săi să considere totul ca pe o glumă. În încercarea de a înregistra produsul în luna octombrie a anului 2018, Musk s-a lovit de opoziţia producătorilor de tequila din Mexic. Consiliul pentru Reglementarea Tequila din Mexic a argumentat că numele „Teslaquila” evocă cuvântul Tequila, iar Tequila este un cuvânt protejat. Noul nume nu mai provoacă confuzii.

Potrivit site-ului Tesla, băutura va fi fabricată de Nosotros Tequila, care este dintre cele peste 200 de mărci ale Destiladora del Valle de Tequila. Cunoscut şi sub numele Casa Maestri, producătorul fabrică deja o gamă largă de branduri de tequila şi de bourbon, vodcă şi whisky canadian.

Noua băutură alcoolică va fi disponibilă doar în anumite state americane, între care New York, California şi Washington.

sursa