Showbiz

Delia și soțul ei au semnat. Ce decizie au luat cei doi. A durat doar patru ani

Delia și soțul ei au semnat. Ce decizie au luat cei doi. A durat doar patru ani
Delia și soțul ei au semnat. Ce decizie au luat cei doi. A durat doar patru ani

Mișcare fără precedent în lumea showbiz-ului românesc. Îndrăgita cântăreață Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu au luat o decizie după ani buni de colaborare.
Potrivit Infomusic, Delia și Răzvan Munteanu, au încheiat colaborarea cu Lucian Ștefan, fostul iubit al Innei, și manager al casei de discuri Global Records, după patru ani plini de succes.

„Au fost 4 ani frumoși alături de Global Records, cu multă muzică și proiecte de care sunt mândră. Stay tuned for more!”, a mărturisit Delia.

Răzvan Munteanu renunță și el
Și Răzvan Munteanu, soțul și managerul Deliei, renunță la managementul diviziei care se ocupă de concerte, evenimente și endorsement de la Global.

„M-am implicat în diverse proiecte de la Global: atât dezvoltarea firmei de booking național, endorsement, dar și zona de events și am contribuit la crearea primei agenții de influenceri din România. E timpul ca acum să mă focusez pe alte proiecte despre care voi comunica la momentul potrivit, însă voi rămâne aproape de Global pentru colaborări punctuale”, a spus Răzvan Munteanu.

Lucian Ștefan, CEO Global Records le-a mulțumit celor doi pentru colaborarea avută și le-a urat mult succes în planurile viitoare.

„Le mulțumesc Deliei și lui Răzvan pentru încredere și pentru o colaborare frumoasă și le urez succes mai departe în ceea ce își propun” a spus Lucian Ștefan.

sursa