Showbiz

Denise Rifai:”Facem și contract prenupțial! Acum e rândul lui să se țină de cuvânt”

Denise Rifai a oferit prima reacție după ce Mihai Bendeac a anunțat că a cerut-o în căsătorie și că vedeta Kanal D a acceptat.
Denise Rifai l-a sunat pe Mihai Bendeac să-l invite la show-ul ”40 de întrebări” de la Kanal D iar acesta a acceptat, cu o singură condiție:
să accepte cererea lui în căsătorie. Spre surprinderea actorului, Denise nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat, însă doar dacă acesta se prezintă la emisiune.
Dezvăluirea a fost făcută chiar de Mihai Bendeac, pe Instagram, iar acum a venit rândul lui Denise Rifai să ofere o primă reacție referitoare la cerera în căsătorie a actorului.
Discuția a fost exact așa cum a relatat-o Bendeac. El mi-a spus că nu mai participă la intervuri timp de 5 ani și mi-a spus că vine la emisiune doar dacă mă mărit cu el. I-am zis că o fac și pe asta, dacă e nevoie, pentru ”40 de întrebări” fac orice”, a dezvăluit Denise Rifai
Moderatoarea show-ului de la Kanal D spune însă că nu s-a lămurit foarte bine dacă Mihai Bendeac se va prezenta totuși la emisiune sau se va răzgândi în ultimul moment, mai ales că vorbim de un personaj care și-a făcut un adevărat brand din statutul de burlac.