Actualitate

Descoperire MACABRA! Bebeluș găsit într-o pungă pe o stradă

Un bebeluș a fost găsit abandonat într-o pungă, pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei. Bebelușul avea semne vitale și a fost preluat de SMURD și transportat la Spitalul Marie Curie.
Bebeluș găsit într-o pungă pe stradă!

Descoperirea a fost făcută de trecători în zona străzii Fizicienilor din București, Sectorul 3. Aceștia au sunat imediat la numărul de urgență 112 când au văzut că e vorba despre un bebeluș.
„În această seară, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată că în fața unui bloc din sectorul 3, într-o pungă, a fost găsit un nou-născut. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 13, precum și echipaj de prim ajutor. Copilul a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea identificării mamei, precum și pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, transmite Poliția.

Polițiștii încearcă acum să dea de părinții copilului.

Echipajul de prim-ajutor spune că este o minune că nou-născutul este în viață, având în vedere temperaturile scăzute de afară.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

sursa