Politica

Diana Șoșoacă se lauda ca ea a vorbit cu Lukaşenko să-l primească pe Prigojin

Iată discuțiile purtate de avocată, cu jurnaliștii aflați pe holurile Parlamentului:

Şoşoacă: Voi (n.red jurnaliștii) sunteţi supuşi cenzurii, sunteţi ameninţaţi, că dacă le faceţi viaţa amară, vă retrag acreditările… Este inacceptabil, trăim într-o dictatură şi o cenzură de nedescris. În Parlamentul României nu am avut dreptul un minut să vorbesc, să spun pe lege ce înseamnă această iniţiativă legislativă, care este o iniţiativă mincinoasă, nu se va abroga.

Reporter: Doamna Şoşoacă, în Parlamentul României, vorbiţi aproape în fiecare zi, în Senat minute în şir făcând propaganda Kremlinului. Deci nu, vi se taie microfonul!

Şoşoacă: Vi se pare că fac propaganda Kremlinului? Să ziceţi mersi că am vorbit cu Lukaşenko să-l primească pe Prigojin. Bravo mie!

Reporter: Aţi salvat Rusia, să înţelegem? Nu? Şi pe noi de război nuclear…

Şoşoacă: Nu e că am salvat Moscova, nu vreţi să vă salvez şi Washingtonul? Nu vedeţi că nu aveţi creier să gândiţi? Niciunul nu ţine cu România. Când cineva luptă pentru România, îl faceţi putinist. Când voi sunteţi nişte trădători cu toţii. Aţi trădat în pandemie, aţi minţit poporul român, aţi vândut efectiv poporul român cu minciunile, i-aţi îndemnat la vaccinare şi acum mor. Asumaţi-vă că sunteţi vinovaţi de moartea lor! Sunteţi toţi împreună cu ăştia nişte criminali.

În trecut,     i-a mulțumit Dianei Șoșoacă pentru sprijinul oferit Rusiei. El a comentat în presa din Rusia o știre despre Diana Șoșoacă ceruse „denunțarea Tratatului de bună vecinătate și cooperare dintre România și Ucraina” și cerea anexarea de către țara noastră a teritoriilor ucrainene aflate în componența României Mari – Bucovina de Nord, Ținutul Herța.

sursa