Actualitate

Elena Udrea a ieșit din spatele gratiilor

După mult timp petrecut în spatele gratiilor, Elena Udrea a reușit, în sfârșit, să petreaca timp cu fiica ei.
De mai bine de un an, Elena Udrea este închisă în Penitenciarul de la Târgșor, acolo unde își ispășește pedeapsa de 6 ani, primită în dosarul Gala Bute. Zilele trecute, fostul ministru al Turismului povestea pe rețelele de socializare că își dorește să îi fie alături fiicei sale, de ziua acesteia de naștere, însă judecătorii nu i-au acceptat cererea.
Totuși, se pare că magistrații au trecut la gânduri mai bune, căci Elena Udrea a avut parte de o permisie timp de câteva ore, în care și-a putut revedea fiica.
Zilele trecute, fostul Ministru al Turismului a avut, totuși, parte, de permisia mult visată, ce-i drept, nu atunci când și-ar fi dorit, căci fiica ei va împlini 5 ani abia în data de 20 septembrie.

De sărbătoarea Sfintei Maria, Elena Udrea a putut ieși din închisoare și și-a petrecut câteva ore în compania fiicei sale, Eva Maria. Micuța a fost încântată să își revadă mama și să petreacă timp cu ea, după atâtea luni de zile în care a fost crescută doar de tatăl ei, Adrian Alexandrov.

Timp de trei ore, cele două au vizitat Mănăstirea Ghighiu, acolo unde s-au relaxat, dar s-au și jucat împreună, iar micuța Eva Maria a fost toată un zâmbet, căci a putut fi, în sfârșit, alături de mama ei
Este al doilea an în care solicit să mi se acorde permisie măcar de 24 de ore pentru a fi acasă de ziua de naștere a fetiței mele, care luna aceasta împlinește 5 anișori, dar mi se refuză acest drept.​ ​Deși legea prevede posibilitatea ca deținuții să meargă acasă pentru 10-30 de zile anual, tocmai pentru că menținerea legăturii cu familia s-a dovedit esențială în reabilitarea celor care execută o pedeapsă cu închisoarea, în practica această posibilitate este aproape inexistentă”, a scris Elena Udrea

sursa