Actualitate

Emisiune sistata de Simona Gherghe cand a vazut ce avea o invitata in GURA!

Emisiune sistata de Simona Gherghe cand a vazut ce avea o invitata in GURA!Simona Gherghe a oprit emisiunea când a văzut-o ce avea invitata ei în gură. Prezentatoarea TV nu a rezistat, a cerut repede un serveţel şi a pus-o să scuipe.

Simona Gherghe a avut un şoc atunci când şi-a văzut invitata că a intrat în direct mestecând gumă. Prezentatoarea TV a reacţionat imediat şi i-a cerut femeii să scuipe guma într-un şerveţel, motivând că aşa aceasta va putea vorbi mai clar.

Aveţi o gumă în gură? Vreţi să o scoateţi? Haideţi să-i dăm un şerveţel doamnei. Ca să ne auzim mai bine, nu de alta”, i-a cerut Simona Gherghe invitatei sala.

Surprizele nu s-au oprit aici pentru Gherghe, care a rămas fără cuvinte când a văzut că iubitul femeii a cerut-o în căsătorie pe aceasta în direct: ”Vreau să vadă că îi pun inelul pe mână chiar aici, în faţa tuturor. Mă laşi să fiu tată la copii tăi? L-am cumpărat, surpriză, l-am ţinut pitit. Nu trebuia să o fac aicea, ci la primărie, dar am vrut să demonstrez că nu am luat-o din ambiţie”.

Bruneta susţine că nu i-a furat soţul surorii sale şi că între ei e o poveste de dragoste mai veche: ”Suntem surori numai după mamă. Înaintea surorii mele, s-a iubit cu mine. Aşa am fost dintotdeauna, îndrăgostiţi. Noi am mai fost împreună şi acum vreo şapte ani. Am 6 copii. Doi sunt la centru de plasament, în Târgovişte, unul la părinţii mei şi trei sunt cu mine. Cei de la centru au 14 şi 13 ani. Îi văd o dată pe lume. Nu le dă voie până la 18 ani. Eu am apelat şi eu i-am dat”.

Cancan.ro