Advertoriale

Eurolife FFH te ajută să poți visa la un viitor așa cum vrei tu. Iată cum

Într-o lume plină de incertitudini și provocări, este adesea dificil să-ți imaginezi un viitor care să-ți îndeplinească așteptările. Eurolife FFH este un aliat de încredere, oferind un portofoliu extins de asigurări de viață, asigurări generale, disponibile online. Eurolife FFH își propune să ofere nu doar polițe de asigurare, ci și încrederea și suportul necesare pentru ca fiecare persoană să-și poată construi viitorul așa cum își dorește.

 

Cu grijă autentică pentru tine și familia ta, Eurolife FFH îți este alături cu soluții de asigurări inovatoare, flexibile și personalizate pentru fiecare situație, chiar dacă apare neprevăzutul în viața ta.

Cu Eurolife FFH, e ușor să ai grijă de tine și de ai tăi

Asigurarea de viață de la Eurolife FFH este mai mult decât un simplu contract financiar – este acel sprijin esențial pe care îl oferi celor dragi, garantându-le că vor avea stabilitatea financiară necesară pentru a-și menține standardul de viață și pentru a-și continua planurile, chiar și în absența ta sau în caz de spitalizare, accident sau invaliditate. Cu ajutorul unei asigurări de viață Eurolife FFH, poți fi liniștit, știind că ai agățat grijile în cui și poți să te bucuri pe deplin de viață alături de apropiații tăi.

 

În plus, toate pachetele de asigurare de viață Eurolife FFH includ reduceri de la parteneri și acces la servicii de telemedicină, 7 zile din 7, la peste 21 de specialități medicale, programe de wellness, fitness și nutriție.

Eurolife FFH îți trimite până și grijile în vacanță

Când te gândești la asigurări călătorie, nu e cazul să le iei în glumă. De aceea, Eurolife FFH a conceput game de asigurări de călătorie care să ți se potrivească perfect ție și celor dragi, astfel încât să stai în vacanță cu gândul doar la relaxare și distracție.

 

Toate pachetele de asigurări de călătorie îți oferă asistență medicală pentru accidente și îmbolnăviri (chiar și cu SarsCov2), acces nelimitat la consultații medicale 24/7, fie online, fie telefonic, pe întreaga durată a călătoriei tale. În funcție de pachetul ales, mai poți beneficia, pe lângă altele, și de asistență rutieră, asigurarea bagajelor sau de restituirea banilor pe vacanță în cazul anulării sau întreruperii călătoriei.

Eurolife FFH te ajută să te simți în siguranță acasă

Cu asigurarea de locuință de la Eurolife FFH, poți să te bucuri de amintirile din fiecare colțișor fără să te gândești la lucrurile care ar putea să meargă prost. Asigurarea de locuință Eurolife FFH acoperă orice incident neprevăzut care ți-ar putea afecta locuința și bunurile, inclusiv incendii, cutremure, furturi și avarii cauzate de vecini.

 

Eurolife FFH îți oferă soluții complexe, dar fără complicații pentru cei ce-și doresc un viitor în care visurile să devină realitate. În plus, poți încheia toate asigurările Eurolife FFH online, la prețuri competitive și apoi le ai la dispoziție direct pe telefon prin aplicația mobilă Eurolife FFH.