Actualitate

Familia Alexandrei Măceşanu aruncă BOMBA!

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a făcut noi dezvăluiri legate de Dosarul Caracal. La scurt timp după ce Claudiu Lascoschi a renunțat la a-l mai apăra pe Gheorghe Dincă, acesta din urmă „a recunoscut tot„.
Alexandru Cumpănașu a oferit detalii de ultimă oră. Unchiul Alexandrei Măceșanu a dezvăluit, printr-o postare pe rețelele de socializare că „Gheorghe Dincă a recunoscut tot” și „nu doar ce s-a spus acum public”.

Toate acestea au fost însă posibile datorită unui copil minunat care m-a schimbat și ne-a schimbat existența: ALEXANDRA!„, a mai scris Alexandru Cumpănaşu.
Deja Dincă a recunoscut că nu le-a omorat pe Alexandra și Luiza și că i s-a dictat tot ce a declarat‼ Și multe altele‼ Dacă nu-l omoară între timp vom afla ADEVARUL curând‼„, a precizat Alexandru Cumpănașu.

Claudiu Lascoschi, cel de-al treilea avocat al lui Gheorghe Dincă, a renunțat la caz. Acesta a fost deranjat de faptul că Dincă le-a trimis scrisori familiilor victimelor și, când a aflat din presă că „monstrul din Caracal” vrea să fie din nou a audiat, a decis să se retragă din dosar.

Dincă are acum un alt avocat din oficiu care preferă să nu apară public pentru momemt.

Următorul termen al procesului este pe 3 aprilie.

sursa