Showbiz

Fața unui manelist celebru a ajuns tatuaj pe piciorul iubitei pe care o înșela!

Costel Biju este manelistul care, în ultima vreme, reușește să apară în atenția publicului mai mult prin prisma gesturilor pe care le face pentru iubita lui decât prin muzică.
Iar de curând, după un scandal monstru, Costel Biju a jurat că nu va mai călca strâmb în fața iubitei sale, o blondină sexy, Corina.
Unul dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi, Costel Biju, a ajuns de râsul tagmei din care face parte după ce o filmare cu el, în timp ce se jura că nu va mai călca la amantă, a devenit publică. Costel Biju s-a filmat în fața unei biserici în timp ce, fără să stea pe gânduri, a jurat că nu se va mai vedea cu o anumită femeie, identificată drept Dana, presupusa amantă a manelistului.

”Eu am un jurământ pentru totdeauna, să moară copiii mei și eu să fac cancer în gât dacă eu, din secunda asta, termin cu Dana pentru tot restul vieții. Nu o să mai am nicio treabă cu ea, nu mă interesează câte zile mai trăiesc”, a spus Costel Biju, în fața bisericii, momentul jurămintelor ajungând, într-un final, și la restul familiei sale, cu toții puși în pericol de respectiva femeie și de atracția care a existat între manelist și ea.

sursa