Actualitate

Fetiță de 5 ani, agresată sexual într-un parc

O fetiță de 5 ani a fost agresată sexual de un bărbat, în cel mai populat parc din Tecuci, chiar când era de mână cu mama sa. Agresorul a fost prins în 24 de ore și dus la audieri. Nu a fost reținut, însă, din lipsă de probe. Individul mai e cercetat și în alte dosare.

„Fetiţa a fost agitată toată noaptea. A început să ţipe şi întreba unde e domnul cu tricoul alb. Mă întreba dacă l-au prins. E foarte speriată”, a povestit mama copilei, potrivit b1.ro.

Fetiţa şi mama ei erau la coadă la îngheţată când au fost abordate de bărbat. El s-a oferit să le plătească înghețata, dar femeia a refuzat categoric. Tânărul nu s-a descurajat și, profitând de momentul în care mama s-a întins să plătească îngheţata, a atins-o pe copilă în zona intimă.

„Eu mă întindeam să plătesc şi atunci a atins fetiţa, eu am tras-o şi l-am luat la întrebări. Am aşezat pe bancă să calmez fetiţa şi am sunat la 112 şi domnul respectiv s-a aşezat şi el pe bancă. S-a aşezat faţă în faţă cu noi, mi-a făcut o scenă că sunt nebună”, a povestit mama.
Agresorul are 35 de ani și e cercetat în mai multe dosare pentru înşelăciune, furt şi infracţiuni contra patrimoniului.

Vânzătoare chioşc: „Azi a venit să îmi ceară socoteală că de ce trebuie să se predea el că a pus un pic mâna… nu mi-a fost teamă, chiar i-am făcut poză. (…) Se plimbă, vine cumpără îngheţată. E tot timpul agitat. Venea în fugă, în repezeală şi pleca”.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală. Individul a fost prins și dus la secție pentru audieri. El a fost, însă, lăsat să plece din lipsă de probe. În parc nu sunt camere de supraveghere.