Showbiz

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu a fost operată de urgență

Adolescenta a trebuit să fie supusă unei intervenții la ochi, pentru a scăpa de ochelari.
Liviu Vârciu a trecut prin clipe dificile, după ce fiica lui cea mare, Carmina, a aflat că va trebui să facă o operație de corectare a vederii. Adolescenta se lupta cu dureri groaznice de cap, așa că a fost nevoită să meargă la medic, pentru a găsi o soluție.
Recent, tânăra a declarat că se simte mai bine și nu mai are nevoie de ochelari.
Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, a dezvăluit că a fost nevoită să apeleze la ajutorul specialiștilor, din cauza problemelor pe care le avea cu vederea.Adolescenta a mărturisit că durerile puternice de cap cu care se confrunta i-au făcut pe medici să-și pună un semn de întrebare.

În urma unui control mai amănunțit, doctorii au decis că tânăra are nevoie de o intervenție la ochi: „Nu mai am nevoie de ochelari! Eu purtam ochelari, dar, în ultimul timp, nu i-am mai purtat pentru că aveam dureri de cap infernale.
Operația a fost făcută cu un aparat foarte șmecher.

Mulțumesc, Doamne, că am avut norocul și posibilitatea să-mi fac operația. A durat 5-6 minute, adică nimica toată. Am ieșit din sala de operație și cam asta a fost.

Am avut senzația că aveam nisip în ochi, parfum, îmi curgea nasul, ochii, nu am bandaj, îmi e pupila foarte dilatată, pentru că mi s-au pus niște picături ca să nu mă doară sau să mă usture.„, a povestit Carmina, pe rețelele de socializare.

sursa