Politica

Florin Cîțu: Cred că va fi o propunere de premier a PSD susţinută de USR şi AUR

Florin Cîțu e de părere că dacă moțiunea de cenzură va trece, PSD va fi partidul care va da premierul, iar propunerea va fi susținută de USR și PLUS.
Florin Cîțu aruncă bomba, înainte de moțiunea de cenzură. De altfel, președintele PNL Florin Cîțu a spus că dacă moțiunea de cenzură va trece mâine, toate scenariile sunt pe masă.
”De mâine, dacă trece această moţiune, toate scenariile sunt pe masă. Orice scenariu este pe masă. Mă voi uita către această nouă coaliţie condusă de PSD, înţeleg – PSD , USR, AUR

Dacă au un plan, eu sper că doar nu vor să dea jos Guvernul şi după aceea să se uite cum ţara rămâne în haos. Vom vedea ce propunere vine de la această nouă majoritate şi ne vom face şi noi planurile. Cred totuşi că va fi o propunere de premier a PSD susţinută de USR şi AUR. Vom vedea.”, a spus premierul.

Întrebat dacă sunt șase ca Florin Cîțu să revină premier dacă PSD nu va veni cu o propunere, acesta a răspuns:

„Avem în Parlamentul României nişte partide iresponsabile care aruncă România în haos. Un partid care spune că depune o moţiune de cenzură, dar nu vrea să meargă la guvenare, un partid care spune că votează o moţiune de cenzură împotriva unui partid cu care vrea după aceea să fie la guvenare, şi un partid de extremişti care nu ştie nimeni ce vrea.

PNL va fi întotdeauna responsabil. Toate scenariile sunt pe masă după decizia de mâine. Bineînţeles că mai puţin cel de a colabora la guvenare cu USR.

Guvernarea cu USR va fi imposibilă din partea PNL. Nominalizarea, ştiţi foarte bine că este decizia domnului preşedinte Klaus Iohannis.”, a adăugat premierul.

sursa