Showbiz

Florin Dumitrescu: „E o cretinătate! E toxic!”

Florin Dumitrescu, fostul jurat de la „Chefi la Cuțite” care a făcut trecerea la MasterChef pe ProTV, și-a exprimat public nemulțumirea față de un restaurant din Elveția, provocând un adevărat scandal pe rețelele de socializare scrie romaniatv.net

Celebrul bucătar a dezvăluit detalii picante și a transmis un mesaj puternic în legătură cu afumarea excesivă a cărnii în cadrul acestui local.

Într-o intervenție pe contul său de Instagram, Florin Dumitrescu a dezvăluit că a avut o confruntare cu un restaurant din Elveția, criticând faptul că carnea este afumată excesiv în preparatele lor. Mai mult, el a menționat că pagina de Instagram a restaurantului a fost închisă imediat după ce a adus această problemă în atenție.

Deci nu pot să cred că ăștia de la Beef, ăștia de la cârciuma din Elveția care afumă carnea în Jasper ca la nebuni și-au închis pagina de Instagram. Ei mi-au trimis mie un mesaj de rahat. Eu n-am zis nimic, le-am zis doar că de-aia prefer Big Green Egg„, a spus Florin Dumitrescu.

Bucătarul a fost extrem de dezamăgit de reacția restaurantului și nu s-a sfiit să își exprime opinia cu privire la modul în care au gestionat situația.

E o cretinătate, dacă ar fi să îmi închid pagina de Instagram pentru fiecare mesaj cu o părere pe care l-am primit… Doamne ferește! Îți dai seama, aveam beef cu un restaurant din Elveția, steak house. Chiar îmi plăcea, păcat! Dar pe bune, nu lăsați carnea în fumul ăla, că e toxic„, a adăugat Florin Dumitrescu.

Bucătarul a mărturisit că este important să își exprime sinceritatea și să ofere feedback atunci când este necesar, indiferent de reacțiile pe care le poate stârni.

Deși a avut un conflict de opinii cu restaurantul din Elveția, Florin Dumitrescu a continuat să fie deschis în comunicarea sa online și să împărtășească poveștile sale cu comunitatea virtuală.