Scitech

Folosirea zgomotului fals al mulțimii de la jocurile video NBA 2K în emisiunile live

Folosirea zgomotului fals al mulțimii de la jocurile video NBA 2K în emisiunile live
Folosirea zgomotului fals al mulțimii de la jocurile video NBA 2K în emisiunile live

Aș îndura NBA să reexamineze. Joacă jocurile într-o arenă goală și transmite-l așa cum se întâmplă.

Baschetul este suficient de interesant încât nu are nevoie de sunet fals pentru a-l ajuta să treacă peste.

Jucătorii obișnuiesc să practice în arenele fără fani, iar cei care se uită acasă s-ar putea bucura să audă nuanțele care, în mod normal, se pierd în spatele zgomotului mulțimii. Pantofii care scârțâie pe lemnul tare, zvârlirea plasei ca jucător scurge un trei-pointer, fiorul victoriei și agonia înfrângerii – toate maximizate.
În această săptămână, Consiliul guvernatorilor NBA a aprobat planurile de a relua jocul ligii la 31 iulie 2020, dată la care a fost convenit și Asociația Națională de Jucători de Baschet. Fanii cercurilor nu au fost, fără îndoială, încântați să primească știrea, dar, deoarece oficialii continuă să dezvăluie detaliile mișcării fără precedent, o zonă care prezintă un interes deosebit este mulțimea.

Participarea publicului este aproape cu siguranță scăpat de restul sezonului și poate la începutul sezonului viitor. Fără fani în tribune, nu obțineți zgomot de mulțime și pentru cei mai implicați, care ar putea obișnui cel mai mult.

O soluție posibilă despre care s-a discutat, conform Shams Charania cu The Atlantic , este să conectăm audio din seria de jocuri video NBA 2K pentru a simula zgomotul mulțimii. Dar aceasta este într-adevăr cea mai bună idee, să încercați să falsificați experiența? Permiteți-mi să elaborez.