Showbiz

Frații Tate au fost eliberați din arest

Frații Tate au scăpat de arestul preventiv. Judecătorii Curții de Apel Bucureşti au decis eliberarea celor doi milionari britanici din arestul preventiv și plasarea lor în arest la domiciliu scrie romaniatv.net
Magistrații Curții de Apel Bucureşti au admis contestaţiile formulate de Andrew Tate, Tristan Tate, Georgiana Manuela Naghel şi Alexandra Luana Radu împotriva deciziei Tribunalului Bucureşti din 22 martie prin care a fost prelungită durata măsurii arestului preventiv.

Astfel, judecătorii au respins vineri propunerea de prelungire a duratei măsurii arestării preventive formulată de DIICOT pentru cei patru inculpați și au hotărât să o înlocuiască cu arestul la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile, de la 31 martie, până la 29 aprilie inclusiv.

Pe durata măsurii arestului la domiciliu inculpaţii Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela şi Radu Alexandra Luana au obligaţia de a nu părăsi imobilele în care locuiesc, fără permisiunea organului judiciar în faţa căruia se află cauza. Dispune punerea de îndată în libertate a inculpaţilor Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela şi Radu Alexandra Luana de sub puterea mandatelor de arestare preventivă emise de judecâtorul de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Bucuresti, dacã nu sunt reţinuţi sau arestaţi in altă cauză”, se arată în minuta instanţei.

Decizia judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti este definitivă și irevocabilă.