Actualitate

Gabriel Valer Zetea, il face praf si pulbere pe Ionel Bogdan.

Gabriel Valer Zetea, il face praf si pulbere pe Ionel Bogdan.
Gabriel Valer Zetea, il face praf si pulbere pe Ionel Bogdan.

Ionel Bogdan face CONFUZII GRAVE în declarațiile publice! Faptul că este tânăr ca vârstă și proaspăt în administrația locală nu reprezintă o scuză pentru cunoștințele sale limitate. Când un președinte de Consiliu Județean face asemenea erori, arătând că nu cunoaște diferența între autostradă și drum rapid, pierde întregul Maramureș!

Șeful său din București, Iohannis, l-a învățat un singur lucru. Când nu cunoaște răspunsul la o temă, să spună că PE-SE-DE este de vină! Bogdan adaptează sloganul și spune că ZE-TEA e de vină!

Autostrada Nordului, proiectul de lege votat în Parlament a fost gândit de guvernarea PSD. Obiectivul național se finanţează de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor, care plătește și studiul de fezabilitate!

Cum JUSTIFICĂ Ionel Bogdan și Călin Bota cele aproape 7 milioane de euro pe care vor să le aloce pentru acest proiect, firmelor de casă PNL-PDL? Drumurile rapide ale Maramureșului, Baia Mare – Satu Mare și Baia Mare – Jibou sunt alte proiecte, care însă NU SE REGĂSESC în Programul de Guvernare al PNL.

Ionel Bogdan este președintele Consiliului Județean de o lună de zile. O lună în care bugetul județului este PE MINUS. Din cei 1 miliard de euro pe care i-a promis că îi va atrage în Maramureș, în 4 ani, nu a adus încă niciun leu. Județul a pierdut, zilnic, 687.000 de euro! În luna care a trecut, trebuiau atrași aproape 20,5 milioane de euro. Unde sunt banii? S-au blocat în ”Planul lui Bogdan?” Sau în ”roatele” pe care PNL a pus Maramureșul?

În mandatul administrației social-democrate, sub președinția mea, Consiliul Județean A DEMARAT lucrări de reabilitare a 200 de km de drumuri județene, iar o parte au fost deja finalizați. Am reușit, în 4 ani, SĂ REABILITEZ de 4 ori mai mult decât peneliștii și pedeliștii care au condus Consiliul Județean Maramureș, 24 de ani. Ei au reabilitat 56 de kilometri! Eu am introdus în șatier 200 de km de drum! Ionel Bogdan trebuie doar să taie panglici, a arătat că se pricepe la asta! Să se laude cu realizările fostului Consiliu Județean!

Fapte, nu vorbe, domnule Bogdan! Ca maramureșean și eu AȘTEPT să văd realizările mărețe promise în campania pentru alegerile locale! Și pentru onoarea județului, îi recomand să APROFUNDEZE termenii folosiți în administrație și să consulte aparatul de specialitate al Consiliului Județean, dacă nu este sigur de răspuns. Nu e rușine să întrebi, e rușinos doar să faci confuzii atât de grave!

Pe 6 decembrie, alegem SIGURANȚA unui trai mai bun pentru maramureșeni!

Sursa