Showbiz

Gabriela Prisăcariu l-a prins în fapt pe Dani Oțil! Cum a reacționat prezentatorul TV

Vedeta și soțul ei au avut un schimb de replici care i-a amuzat copios pe cei de acasă.

Gabriela Prisăcariu a postat recent, pe contul personal de Instagram, un videoclip în care l-a surprins pe soțul ei în baie, în timp ce băga haine la spălat. Blondina nu s-a putut abține și l-a avertizat imediat pe Dani Oțil că soacra ei nu va fi deloc încântată când va vedea acest lucru.
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au avut un schimb amuzant de replici în mediul online. Blondina și-a surprins soțul în timp ce băga rufele la spălat, așa că a ținut să-l avertizeze că nu ar fi trebuit să facă acest lucru duminica.Prezentatorul TV nu a întârziat să îi dea replica, căci le-a dezvăluit fanilor că soția lui nu pune detergentul în căsuța în care trebuie, nici după un an de mariaj:

Gabriela Prisăcariu: Ai băgat haine la spălat duminica și dacă te vede mama ta, ai încurcat-o!
Dani Oțil: Am fost la Enduro, îmi pare rău.

Gabriela Prisăcariu: Pentru că soțul meu a zis că m-a luat de nevastă degeaba, vai de capul meu, vreau să facem un sondaj. Unde puneți voi detergent, în căsuța cu numărul 1 sau în căsuța cu numărul 2?

Dani Oțil: Am aflat după un an de căsnicie azi de dimineață-avem un copil- că soția, soacra, doamna de la curățenie și mai nou și bona pun detergent în căsuța greșită.„, a fost discuția celor doi, postată pe rețelele de socializare.

sursa