Politica

George Simion vizează schimbări AUR: Nicu și Marcel acasă

George Simion, Lider AUR: Determinat să Îi „Trimită Acasă” pe Nicu și Marcel

Liderul partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a exprimat determinarea sa de a se implica în procesul de alegere a unui candidat AUR la alegerile prezidențiale, subliniind că este dispus să analizeze orice opțiune care să conducă la plecarea lui Nicu și Marcel scrie realitatea.net

Într-un interviu acordat unui post de televiziune, George Simion a fost întrebat dacă Mircea Geoană ar putea fi o opțiune pentru candidatura AUR la prezidențiale. Inițial, Simion a respins ideea, dar ulterior a subliniat că ia în calcul orice variantă care să „trimită acasă pe Nicu și Marcel”.

Simion a adăugat că în prezent, Marcel Geoană (corectând o greșeală a vorbitorului) nu este susținut nici de tabăra securistă, nici de cea comunistă din PSD. În apelul său către Mircea Geoană, liderul AUR a declarat: „Domnul Mircea Geoană ar face bine să vină în fața noastră și să spună ce își dorește”.

Întrebat dacă a fost contactat de Mircea Geoană, Simion a negat, subliniind însă că partidul său va discuta cu toți actorii politici și va analiza orice scenariu care să conducă la plecarea lui Marcel și Nicu. El a menționat că vor avea alegeri interne începând cu luna februarie și că va lua în considerare diverse opțiuni pentru candidatura AUR la prezidențiale.

Simion a concluzionat că vor face alegeri în interiorul AUR printr-un proces democratic în care membrii partidului vor vota, iar candidatul lor va ajunge în turul II al alegerilor prezidențiale.