Actualitate

GEST MACABRU-O fată din Lugoj s-a spânzurat cu un cablu

O tânără de doar 17 ani a fost găsită spânzurată, luni după-amiază, în anexa unei case din Lugoj. Părinții și prietenii acesteia nu își explică gestul fetei, iar copila nu a lăsat niciun bilet de adio. Pe corp nu avea urme de violență.

S-a întâmplat luni după-amiază, într-un cartier din Lugoj. Tânăra a fost găsită fără suflare în anexa unei case. Medicii ajunși la fața locului nu au mai avut ce să facă decât să constate decesul.
„Polițiștii au fost sesizați că o tânără de 17 ani a fost găsită decedată într-o anexă a unei locuințe de pe raza localității Lugoj. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, ne-au declarat reprezentanții IPJ Timiș.
Părinții adolescentei au povestit că nu știau ca fata să aibă probleme, iar pe trupul acesteia nu au fost găsite urme de violență. Lângă corpul fără viață al fetei nu a fost găsit niciun bilet de adio.

Zeci de lugojeni au primit foarte greu vestea că tânăra s-ar fi sinucis. Pe rețelele de socializare mai mulți utilizatori se întreabă „de ce” și transmit mesaje de condoleanțe familiei. Adolescenta era cunoscută ca fată respectuoasă în tot cartierul.

„De ce, Denisa? De ce?”, „Adio, suflet bun… condoleanțe familiei!”, „Denisa, off! Condoleanțe familiei”, „Dumnezeu să te odihnească în pace, Denisa! Vei rămâne mereu în inimile noastre. Condoleanțe familiei”, acestea sunt doar câteva dintre mesajele care au fost postate pe Facebook de lugojenii șocați de decizia fetei de 17 ani de a renunța la viață.

Libertatea.ro