Actualitate

Gest uimitor al lui Cristian Pomohaci! Se joaca cu judecatorii. S-a dat la fund!

O noua veste proasta pentru Cristian Pomohaci, fostul preot se joaca cu nervii judecatorilor, de care evita sa spuna adevarul, chiar daca a fost hotarat sa spuna adevarul, acesta neaga acuma totul, relateaza spynews.ro.

În luna mai a.c., Parchetul General a anunţat că a început urmărirea penală în cazul fostului preot Cristian Pomohaci pentru evaziune fiscală în formă continuată, acesta fiind acuzat că omis declararea unei sume de aproape 700.000 de lei, venituri din închirierea a 11 imobile. 

”În perioada ianuarie 2012 – octombrie 2017, sustrăgându-se de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale prevăzute de Codul fiscal, a declarat la organul fiscal teritorial venituri obținute din cedarea folosinței bunurilor imobile aflate în proprietatea sa mai mici decât cele obținute în realitate.

În mod concret, suma nedeclarată de suspectul Pomohaci Cristian-Dorin este de 684.487 lei (echivalentul a 152.883 euro), aferentă cedării folosinței a 11 bunuri imobile deținute.

Aceasta a avut drept consecință prejudicierea bugetului general consolidat al statului cu suma totală de 136.572 lei, din care 114.687 lei reprezintă impozit pe venit, iar 21.885 lei contribuția la asigurările sociale”, era menţionat în comunicatul Ministerului Public.