Actualitate

Haos la graniță! Sunt vizați toți românii care trec prin Vama Nădlac 1

Haos la graniță! Sunt vizați toți românii care trec prin Vama Nădlac 1
Haos la graniță! Sunt vizați toți românii care trec prin Vama Nădlac 1

Haos la graniță! Poliția de Frontieră a făcut un anunț important pentru toți cetățenii care vor trece prin Vama Năslac 1 pe DN 7, judeţul Arad.
S-au format coloane și timp foarte mare de așteptare la Vama Nădlac 1, pe DN 7, judeţul Arad.

Poliția de Frontieră estimează că șoferii cu autoturisme trebuie să aștepte 5 sau chiar 6 ore pentru tranzitarea vămii, atât pe sensul de intrare, cât și pe cel de ieșire.

Vama Nădlac 2 de pe Autostrada A1 rămâne operațională exclusiv pentru camioane, nu și pentru autoturisme.

La Nădlac 1 pe DN7 infrastructura rutieră este învechită, cu doar patru benzi pentru o fiecare sens, dar sunt și controalele autorităților. La intrare în Ungaria, de exemplu, este un interviu medical, se ia temperatura, de asemenea se verifică și actele pentru ţara de destinație.

Nu mai intrați ân carantină
La intrare în România nu mai este obligatorie carantina instituționalizată, ci doar izolarea la domiciliu, dacă sunt condiții.

Șoferii pot folosi Podul Fetești, de pe Autostrada Soarelui. Reparațiile au fost finalizate la termen, iar circulația a fost reluată pe ambele sensuri, după aproape două luni de restricții.

Între km 111 și 119, în zona localității Drajna Nouă, sensul spre mare, sunt, însă, alte lucrări de asfaltare. Şoferii trebuie să știe că traficul este deviat pe sensul opus.

Pe DN7, Valea Oltului, în județul Vâlcea, se lucrează și astăzi la Câineni. Atenție, la kilometrul 230, se aștern covoare asfaltice, cu trafic dirijat la paletă până pe la ora 19:00.

Nu sunt probleme de fluență pe DN1, Valea Prahovei, nu așteptăm coloane la Comarnic şi Buşteni. Dacă mergeți pe DN 73 în județul Brașov, lucrări de modernizare cu trafic uşor îngreunat în zona Bran-Râșnov.

sursa