Politica

Haritina Craiță, Primul Candidat Independent pentru Primăria Buzău

Expert judiciar în probleme de mediu și activist civic, Haritina Craiță devine primul candidat independent și neafiliat politic pentru Primăria Buzău. Într-o mișcare fără precedent în peisajul politic local, Craiță, fost consilier local, își propune să aducă o perspectivă nouă și să lupte pentru protejarea mediului și bunăstarea comunității.

Organizația ADER Lege și Ordine Buzău anunță sprijinul pentru campania doamnei Craiță atât online, cât și în toate etapele acestei competiții electorale – de la pre-campanie până la alegerile locale.

Unul dintre punctele sale forte este implicarea anterioară în protejarea Parcului Crâng, unde a avut un rol crucial în prevenirea transformării acestuia în alt tip de construcție decât spațiu verde dedicat comunității.

Craiță este recunoscută pentru cunoștințele sale extinse în domeniul legislației, fiind familiarizată cu mecanismele administrației locale datorită experienței anterioare ca și consilier municipal.

În fața unei competiții politice din partea actualului primar, Toma, Craiță se prezintă ca un adversar puternic, aducând argumente solide și expertiză în domeniul juridic și al problemelor de mediu.

Îi urăm doamnei Craiță succes în această perioadă plină de provocări și în eforturile sale de a reprezenta și de a servi comunitatea din Buzău.