Social

Idei de cadouri simple de Crăciun, dar de mare efect

Probabil te întrebi de ce vorbim în miezul verii despre cadouri de Crăciun. Știm că mai sunt cinci luni până la cea mai frumoasă sărbătoare, însă vei înțelege că nu ne grăbim, ci vrem să te determinăm și pe tine să alegi din timp cadourile. Probabil îți aduci aminte cum este în fiecare an în luna decembrie: oamenii aleargă după cadouri pentru cei dragi, magazinele sunt pline și chiar riști să nu găsești ceea ce ți-ai dorit.

De aceea, cel mai bine este să îți faci o listă cu persoanele cărora vrei să le dăruiești cadouri de Crăciun și să notezi câteva idei. Mai mult, dacă le alegi din timp, mai mult ca sigur vei prinde și reduceri semnificative. Pentru că vrem să îți venim în ajutor, iată câteva idei de cadouri simple de Crăciun, dar de mare efect, pentru bărbați.

Un decantor pentru băuturi, într-o formă inedită

 Decantorul este un cadou perfect pentru orice iubitor de vin sau de băuturi fine și pasionat de eleganță. Spre exemplu,poți alege Decantorul de băuturi rotativ. Acesta se rotește pe bază și nu doar aerisește vinul pentru a-i evidenția aromele, ci și adaugă o notă de spectaculozitate la fiecare servire. Fabricat din sticlă de calitate superioară și echipat cu un suport metalic elegant, decantorul este o adevărată bijuterie. Poate fi un cadou excelent de Crăciun pentru o persoană dragă și chiar îl poți oferi și cu altă ocazie. Găsești pe site-uri cadouri barbati, așa cum este și Mindblower, numeroase tipuri de decantoare.

decantor pentru băuturi

Un joc de table cu design special

Chiar dacă la prima vedere jocul de table pare unul de noroc, acesta este un joc care implică gândire în avans și care poate distra pe oricine. Dacă știi un bărbat pasionat de jocul de table, îi poți oferi un cadou special, cum este un Joc table Trabuc, cu design original, caseta 48x26cm. Este mai mult decât un simplu joc: este o piesă de colecție și un simbol al rafinamentului. Piesele de joc sunt atent lucrat și oferă o experiență autentică. Cutia în sine nu numai că păstrează în siguranță toate componentele jocului și servește drept suport pentru joc, ci servește și ca o frumoasă piesă de decor, aducând un strop de eleganță în orice încăpere. Jocul poate fi oferit oricui este pasionat al jocurilor de societate.

Display număr telefon pentru parcare temporară

Știi și tu cum este cu parcarea în marile orașe: dacă prinzi un loc liber, te întrebi dacă este al cuiva și dacă nu cumva o să deranjezi în cele câteva minute cât vei parca. Dacă ai o persoană care folosește des mașina în oraș și niciodată nu are la îndemână foaie și pix pentru a-și lăsa numărul de telefon, oferă-i un Display numar telefon pentru parcare temporar. Este simplu de folosit, are un aspect modern și cel mai important, este vizibil și pe întuneric. Astfel, este un cadou simplu, practic și de efect, la care poate nu te-ai gândit până acum.

Display număr telefon

 

O unealtă multifuncțională

Din categoria cadourilor simpatice, simple, de mare efect și practice îți prezentăm și această Unealtă multifunctionala Ciocan, 12 în 1 Cel mai bun tata. De ce este specială? Deoarece are diverse întrebuințări precum ciocan, șurubelniță, deschizător de sticle, cuțit și altele. Astfel, această unealtă inteligentă este perfectă pentru proiecte DIY, camping sau activități în aer liber. Este fabricată din materiale rezistente și ergonomice, este ușor de manevrat și ușor de păstrat. Fie că este folosită pentru reparații sau pentru camping în natură, această unealtă multifuncțională va fi apreciată pentru calitatea și utilitatea sa. Un cadou practic și cu mesaj special.

Husă de masaj pentru scaun

Cine nu își dorește masaj când stă la birou sau când conduce? Din fericire, acest lucru este posibil. Cum? Cu ajutorul unui cadou deosebit: Șezi comod, husă cu centre de masaj.

Poate fi cadoul ideal pentru bărbați de orice vârstă, având în vedere că oferă relaxare și confort. Este o husă moale și plăcută la atingere, cu un design modern. Centrele de masaj încorporate ajută la eliberarea tensiunii. Este perfectă pentru a fi utilizată pe scaunul de birou sau la volan. Cu siguranță va fi unul dintre cadourile reușite, de care se va vorbi mult timp.

Ustensile pentru grătar

Nu puteam să nu menționăm și ustensilele de grătar. Bărbaților le place să se întreacă în pregătirea celui mai bun grătar și duc acest lucru la rang de artă. Dacă vrei să îi oferi un cadou unui bărbat pasionat de bucătărie în general și de grătar în particular, atunci oferă-i un Set cadou valiza cu 18 ustensile gratar. Este cadoul de nelipsit pentru orice pasionat de grătar. Are un design compact și ingenios și include 18 accesorii, printre care: pensule pentru uns carnea sau grătarul, clești, recipiente pentru condimente și așa mai departe.

Ustensile pentru grătar

Un suport pentru pix

Probabil te vei întreba cine mai scrie cu pixul în epoca tehnologiei. Există multe situații în care este nevoie de un pix și chiar persoane care îl folosesc zilnic la muncă. De aceea, un Suport Pix Cavalerul Medieval va fi un cadou haios și practic, care va aduce întotdeauna un zâmbet pe fața persoanei care îl va folosi. Are un design ieșit din comun, fiind de fapt un cavaler care ar trebui să prezinte o sabie, care în acest caz poate fi un pix sau un stilou.

Sperăm să alegi una dintre aceste idei!