Showbiz

Ilie Năstase a bătut-o pe soţia sa

Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase a bătut-o pe soția sa vineri seară. Incidentul a avut loc într-o locație de pe strada Jandarmeriei din București.

Ilie Năstase a bătut-o pe soţia sa. Ioana Năstase a sunat de urgenţă la 112 şi a anunţat autorităţile. Fostul tenismen nu este la prima ieşire de acest fel. Fosta lui soţie, Brigitte Sfăt a acuzat de mai multe ori că acesta ar fi agresat-o.
Soția tenismanului le-a spus polițiștilor că nu a fost bătută, ci că a fost o ceartă. Intrebată de oamenii legii dacă dorește să ceară ordin de protecție, aceasta a refuzat.

Oamenii legii sunt încă la locul în care fostul sportiv și-ar fi agresat soția, încercând să stabilească cu exactitate firul întâmplărilor din această seară.

Ioana şi-a petrecut Sărbătorile în carantină, însă și-a luat revanșa și a a dat fuga la munte de ziua ei onomastică, 7 ianuarie, împreună cu prietenele. Nasty i-a ținut companie pe toată perioada carantinei, însă de Sfântul Ion fostul tenisman a trebuit să fie în București pentru semnarea unor contracte.

„A fost o zi superbă. Mă aflu în inima munților să mă relaxez. Sunt undeva în zona Hunedoara, e un peisaj de vis. Ilie nu a putut să mă însoțească, pentru că avea de semnat niște contracte la București. Am luat două prietene bune și am plecat. Nu e genul de bărbat posesiv, mă lasă să plec singură”, a declarat Ioana, pentru Click!.

Plimbăreață din fire, Ioana de abia așteaptă cadoul pe care Ilie i l-a promis de ziua ei onomastică. ”Ultima dată mi-a luat mașină de ziua mea, acum vom pleca în vacanță în Maldive”, a mai spus soția lui Ilie Năstase.

De altfel, paparazzi l-au surprins zilele trecute pe celebrul tenisman pe străzile bucureştene alături de soţia sa, Ioana. Cei doi au petrecut Revelionul la Stejarii, la bunul lor prieten Ion Ţiriac, şi au mai rămas să se bucure de viaţa din Capitală.

sursa