Actualitate

Impact VIOLENT între două autovehicule pe DN15 cu mai multe victime

O persoană a decedat şi trei au fost rănite, duminică, în urma ciocnirii a două autoturisme, pe DN15, în oraşul Roznov, relatează Agerpres, citând Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

În urma accidentului au rămas încarcerate două persoane. La faţa locului au intervenit mai multe echipaje ale ISU Neamţ, care au trecut la descarcerarea răniţilor.

„Din nefericire, una dintre persoanele descarcerate era decedată”, a precizat căpitanul Andrei Grancea, citat de Agerpres.

Răniţii au fost preluaţi cu ambulanţele şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ. Iar circulaţia rutieră pe DN15, în zona accidentului, este blocată. Traficul fiind deviat către drumurile secundare.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, impactul dintre autovehicule s-a produs pe fondul unei depăşiri neregulamentare. Se efectuează cercetare la faţa locului pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier, estimându-se reluarea traficului în aproximativ 40 de minute.

B1.ro