Actualitate

In 2 zile pompierii maramuresenii au fost solicitati la 8 incendii

În intervalul 15.01-17.01.2021, pompierii maramureșeni au fost solicitați să intervină pentru lichidarea a 8 incendii.
Vineri, 15.01., pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenție Borșa au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe.

Focul a distrus aproximativ 40 % dintr-o încăpere alături de diverse obiecte electrocasnice. Punctul de Lucru Șomcuta Mare a fost solicitat să intervină în Dăneștii Chioarului, unde o centrală termică a fost cuprinsă de flăcări.

Au ars circa 40 metri pătrați din construcția centralei termice și circa 8 metri pătrați din acoperișul unei case aflată în apropiere.
Sâmbătă, 16.01., pompierii băimăreni au intervenit pentru lichidarea a două incendii: unul în Ferneziu și altul în Baia Mare, zona Craica.
Duminică, 17.01., la Șieu o casă a luat foc.

Pompierii militari din cadrul Gărzii Bogdan Vodă au acționat cu două echipaje de stingere și un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D. Flăcările au distrus circa 2 metri pătrați de perete portant și o ușă din interior.

Pompierii vișeuani au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 100 kg de deșeuri menajere. Salvatorii borșeni au lichidat un incendiu în urma căruia ars funinginea dintr-un coș de evacuare.

Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuș a fost alertat să intervină în cazul unui apartament care a luat foc. Din fericire a fost vorba doar despre o oală uitată pe aragaz.