Actualitate

INCENDII, ACCIDENT RUTIER ȘI INFORMAREA POPULAȚIEI

În ultimele 24 de ore, pompierii maramureșeni au intervenit în cazul a trei situații de urgență.
Detașamentul de pompieri Sighetu Marmației a intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe. Militarii au intervenit cu un echipaj pentru stingerea incendiului în urma căruia au ars circa un metru pătrat de învelitoare bituminoasă și s-au degradat aproximativ 3 metri pătrați de tencuială.
Pompierii băimăreni, alături de pompierii voluntari din Seini, au fost chemați să intervină în localitatea Handalul Ilbei, unde o lemnărie a fost cuprinsă de flăcări. Focul a distrus circa 25 de metri pătrați din acoperișul anexei și 2 metri cubi de material lemnos. Tot pompierii băimăreni au intervenit în această dimineață în cazul unui accident rutier produs pe strada Barajului înspre Firiza. În urma accidentului a rezultat o victimă, în vârstă de 27 de ani, care a fost preluată de echiajul medical sosit la fața locului și a fost transportată la spital.
De asemena, în ultimele 24 de ore, personalul subunităților de intervenție a participat la acțiuni de informare a populației, referitoare la prevenirea răspândirii virsului SARS COV 2. Acțiunile au fost desfășurate în localitățile Târgu Lăpuș, Săliștea de Sus, Vișeu de Sus și Sarasău.