Actualitate

Incendiu la un depozit de materiale reciclabile-O hală și două camioane au fost curpinse de flăcări

Incendiu violent la un centru de colectare a PET-urilor din Buzău, marți seară. Două camioane din curtea respectivă au fost cuprinse de flăcări. În interiorul clădirii de reciclare sunt depozitate materiale din plastic și hârtie. Până în acest moment nu au fost raportate victime.

Arde un depozit de materiale reciclabile a unui reciclator. Au intervenit autospeciale de la ISU, de la URBIS, de la Mizil şi Rm.Sărat. Nu sunt vicime. Materialul care arde e plastic şi hârtie. Nu sunt riscuri ca incendiul să se mai extindă„, a declarat prefectul judeţului Buzău, Silviu Iordache.
Pompierii din Buzău intervin pentru stingerea focului, însă misiunea le este îngreunată de vântul care suflă cu putere. Din această cauză există riscul ca incendiul să se extindă și la imobilele din vecinătate.

Incendiul se manifestă la un depozit de materiale reciclabile din Zona Industrială. Focul se manifestă pe o suprafaţă de circa 1.500 de metri pătraţi, s-a extins şi la 2 TIRuri din apropiere, care erau încărcate cu materiale reciclabile. La faţa locului intervin 5 autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul ISU Buzău, o autoscară mecanică şi o ambulanţă SMURD. Mai sunt pe drum 4 cisterne cu apă de la Primăria Buzău şi 2 autospeciale de la ISU Prahova. A existat risc de propagare la o hală din apropiere, însă a fost eliminat. La acest moment, incendiul este localizat iar pompierii intervin pentru stingerea lui„, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, Vlăduţ Pârvu.

sursa