Actualitate

Incendiu puternic în Sectorul 3 al Capitalei

Incendiu puternic în Sectorul 3 al Capitalei
Incendiu puternic în Sectorul 3 al Capitalei

Un incendiu puternic a izbucnic, duminică dimineață, în Sectorul 3 din municipiul București. Flăcările au cuprins patru case, precum și anexele lor. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului, fără ca acestea să fie transportate la spital.

Incendiu violent în Capitală

Incendiul a avut loc pe strada Grigore Iancu, din zona Republica, din Capitală. Este vorba despre o suprafață de 2.500 de metri pătrață care ar fi fost afectată de flăcările violente.

La fața locului s-au deplasat nouă mașini de pompieri. În priză fază au fost trimise șapte autospeciale, ulterior alte două echipaje intervenind pentru stingerea focului. Ansamblul de case și anexe sunt lipite între ele, ceea ce a făcut mai dificilă munca pompierilor.

Au existat si persoane in aceste case, insa ele au reusit sa se salveze la timp din calea flacarilor. A fost nevoie si de interventia salvatorilor de la Smurd pentru ca doua persoane au suferit atacuri de panica.

Trei persoane – printre care două femei şi un bărbat – au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au suferit atacuri de panică. Din fericire, acestea nu au fost nevoite să meargă la spital.

sursa