Actualitate

Incendiu puternic, lângă Maternitatea Giulești

Conform România TV, incendiul ar fi pornit la subsol şi s-ar fi extins şi la parterul clădirii cu cinci etaje, o fostă fabrică.
Pompierii ISUBIF intervin pentru stingerea unui incendiu care se manifesta in subsolul unei clădiri de tip subsol-parter-5 etaje, cu destinația de depozitate, in str. Boișoara din Capitală, lângă Maternitatea Giulești.

Clădirea are forma dreptunghiulara si se acționează de pe cele 4 laturi cu 10 autospeciale de stingere, la care se adaugă 8 autospeciale care realizează alimentarea cu apa din afara obiectivului.
Conform România TV, la faţa locului, o fostă fabrică, incendiul ar fi pornit la subsol şi s-ar fi extins şi la parterul clădirii cu cinci etaje. Sunt amplasate autospeciale de stingere pe toate laturile clădirii şi se acţionează concomitent pentru localizarea incendiului. Sunt 10 autospeciale care intervin la faţa locului şi alte şase care le alimentează pe acestea, pentru că, potrivit lui Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt ISU B-IF, nu ar fi surse de apă în zonă.
Nu sunt persoane rănite până în acest moment. În subsol ar fi depozitate produse din mase plastice, textile, elemente de papetărie care degajă o cantitate mare de fum. Fumul nu pune, însă, în pericol locuitorii din zonă.

Dacă acest lucru se va schimba, ar putea fi emis şi un mesaj Ro-Alert”, a mai declarat Daniel Vasile.