Actualitate

Incident la Scoala Gimnaziala Basesti – A fost sesizata POLITIA

In data de 10/03/2021  a fost sesizata politia ,cu privire la un aspect infractional petrecut la Scoala Gimnaziala A Comunei Basesti.

Comuna Basesti fiind arondata  Sectiei 3 de Politie Farcasa,asadar sesizarea a fost preluata de un echipaj al acestei sectii.

Politistii s-au prezentat la fata locului  si au inceput demersurile legale pentru a stabili si rezolva acest incident.

Se pare ca este vorba despre un incident in care fosta Directoare a institutiei de invatamant ar fi sustras si incarcat  in masina anumite documente din incinta institutiei de invatamant.

Dupa constatare se pare ca politistii au impus  ca ,cei care au ridicat documentele din incinta institutiei de invatamant sa le readuca inapoi si sa le puna la loc.

Antena24.ro A luat legatura cu ISJ Maramures:

– conducerea Școlii Gimnaziale Băsești ne-a informat, telefonic, la data de 10.03.2021, ora 14:15, că fosta doamnă director încarcă documente școlare în mașina personală.

– directorul în funcție a solicitat intervenția reprezentanților Poliției (comuna Băsești este arondată la Secția 3 de Poliție Rurală Fărcașa), care au intervenit la fața locului, au dispus măsurile ce se impuneau, respectiv, au fost returnate unității de învățământ documentele școlare și au demarat cercetarea acestui incident.

– reprezentanții Serviciului Județean Maramureș al Arhivelor Naționale urmează să efectueze, la data de 16.03.2021, un control de revenire la sediul Școlii Gimnaziale Băsești și să verifice stadiul îndeplinirii măsurilor și termenelor dispuse în cuprinsul procesului-verbal de control întocmit în urma controlului tematic efectuat la data de 16.01.2020.

” a transmis ISJ MM

Isj Maramures anunta ca :

Reprezentanții Serviciului Județean Maramureș al Arhivelor Naționale urmează să efectueze, la data de 16.03.2021, un control de revenire la sediul Școlii Gimnaziale Băsești și să verifice stadiul îndeplinirii măsurilor și termenelor dispuse în cuprinsul procesului-verbal de control întocmit în urma controlului tematic efectuat la data de 16.01.2020.

Ce spune Ipj MM

Incident scoala basesti