Showbiz

Însărcinată, o vedetă de la noi a luat-o razna! „Am înnebunit!”

Una dintre frumuseţile showbiz-ului ce urmeză să devină de mămică se confruntă cu o situaţie dificilă.

Din cauza unei obsesii duse aproape de extrem, vedeta a recunoşte franc că a luat-o razna.
Emoţionată până peste cap şi nerăbdătoare din cale afară să-şi ţină baieţelul în braţe, Andreea Podărescu a recunoscut că în ultima vreme se confruntă cu o situaţie aparte. Şi nu, nu din cauza pofetelor culinare specifice femeilor gravide, aşa cum cum s-a crezut iniţial.

Mai exact, aflată în cel de-al doilea trimestru de sarcină vedeta nu îşi poate stăpâni viciul cumpăraturilor. Şi, cum evită să iasă din casă, pentru nu a-şi pune sarcina în pericol, vedeta a luat cu asalt Internetul.

Nu ştiu ce-i cu mine, cred că am luat-o razna. Am înnebunit, zilnic stau pe site-uri dedicate bebeluşilor şi comand hăinuţe pentru copil. Nu trece zi în care să nu fac una, două comenzi. Am o poftă nebună de cumpărături. De când sunt gravidă cheltuiesc, zi de zi, mulţi bani pe hăinuţe şi accesorii pentru copil, trei, patru milioane”, ne-a declarat Andreea Podărescu.
Mai mult decât atât, după ultima vizită medicală, Andreea Podărescu este toată un zâmbet şi asta pentru că veştile pe care le-a primit din partea doctorilor sunt nemaipomente de bune.
„Am fost la control şi doctorii mi-au spus că sarcina evoluează normal şi bebele este bine dezvoltat. Abia aştept să-l ţin în braţe”, ne-a mai spus bruneta.

A mai rămas gravidă

În urmă cu aproximativ un an, Andreea Podărescu a făcut celebrul „test barza”, iar rezultatul s-a transformat în cea mai frumoasă surpriză. Nu după mult timp, însă, vedeta a avut parte de o dezamăgire. Din unele motive medicale, modelul nu a putut să ducă sarcina la bun sfărşit. Iar de această dată zvonurile sunt cât se poate de reale. Aşa că Andreea Podărescu urmează să aducă pe lume un băieţel.

Spynews.ro