Actualitate

Insectocutoare pentru combaterea insectelor zburatoare

Insectocutoare pentru combaterea insectelor zburatoareImediat cum temperatura de afara a inceput sa urce si sa apara pe plus pe toata perioada zilei, insectele nu s-au lasat asteptate. Vara este cel mai obositor anotimp din acest punct de vedere, doarece trebuie sa duceti o lupta continua cu aceste insecte care apar din toate locurile casei dumneavoastra, indiferent de curatenia stricta pe care o intretineti. Inca de la mijlocul verii si pana la sfarsitul toamnei, insecte precum muste, tantari, gandaci de bucatarie sau paienjeni se umbla nestingheriti peste tot. Din aceste motive, cea mai buna actiune impotriva lor este achizitionarea unui insectocutor pentru locuinta dvs, ce va va alunga orice musafir nepoftit.
Ce tipuri de insectocutoare gasiti pe piata?
Cel mai bun insectocutor, cu o actiune pe termen lung, este aparatul cu lampi UV. Un al insectocutor recomandat de catre utilizatori este distrugatorul de insecte cu ventilator incorporat.
Insectocutor cu lampi UV
Acest aparat atrage orice insecta zburatoare precum mustele, tantarii sau moliile si cu ajutorul neoanelor de inalta calitate, care sunt o sursa de lumina ultravioleta permanenta. Astfel, ele sunt electrocutate cu grilajul metalic incarcat electric care inconjoara baghetele. Aparatul prezinta o siguranta pentru scurtcircuit iar la acest grilaj nu se poate ajunge de catre dumneavoastra, copiii dumneavoastra sau animalele de companie, deoarece acesta este pozitionat in interiorul unei carcase metalice care nu se afla sub tensiune.
Materialul din care este alcatuit aparatul grilajul din metal este inoxidabil, iar designul placut, minimalist, alcatuit din linii simple si moderne il va face potrivit pentru orice loc in care il veti pozitiona.
Suprafata acoperita de acest dispozitiv este de pana la 200 de metri patrati, astfel incat il veti putea folosi cu usurinta si in curtea sau gradina dvs.
Insectocutor cu ventilator
Acest aparat, spre deosebire de celelalte insectocutoare, vine incorporat cu un ventilator cu o putere de atractie sporita. Prin aceasta metoda, mustele si tantarii vor fi atrasi si prinsi mult mai repede. Pentru a-l folosi, tot ce aveti de facut este sa il conectati la o sursa de curent de 220-240 V si sa il porniti prin apasarea butonului ON/OFF.
Dispozitivul acopera o suprafata de 80 mp si se poate folosi nu numai in dormitor sau bucatarie, dar si in spatii precum birouri, living-uri sau depozite.
Scapati de teama insectelor ce va ataca in fiecare an si achizitionati un insectocutor, pe care sigur il veti recomanda apropiatilor dumneavoastra !